14 d’abril 2008

La senyora Flavia, generositat i amabilitat a parts iguals, ens envia dos regals: primer, atenció, un premit!!, aquest:




(que no em mereixo perquè a la blogosfera hi ha autèntiques meravelles que superen la mediocritat d'aquest bloc, que amb la vostra incondicional i incansable entrega feu cada dia una mica més vostre i blablabla). I ara jo l'he de passar a algun bloc que trobi brillant. Com que -no ens enganyem- no és el cas, el passo al senyor Albert per a que s'animi i algun dia torni a fer un post mínimament bo.


El segon regal és un afoto d'una elegant i madrilenya paret amb operari incorporat.


Ná, que el coló roho sa soltao y la rosa quedan berde. Eto lo arreglo yo con cinta ailante.




I perquè ens enrecordem de quin dia és avui (fillsdeputa!), un afoto del sostre d'una de les habitacions de la meva mansió.

7 comentaris:

mrpage ha dit...

Això és un regal enverinat. Vostè vol acabar amb la meva persona. Ehhh... Ja ho veuen. Que no os embauque este Sombretti! Que me los estan embaucando! Que RacoDC es un blog que no está tan mal! Al loro!!!

Bé, gràcies company. No seguiré la cadena per coherència. No m'agraden les cadenes i a d'altres companys bloggaires ja no els he seguit quan m'han "nominat". Moltes gràcies i sí, jo també espero fer algun post bo (encara que a mi, els que faig, me'n fan molta de risa).

Vier ha dit...

Salut i República!

Unknown ha dit...

Ehem... sóc l'únic que hi veu una bandera alemanya?

cargol ha dit...

O belga.

sombretti ha dit...

Senyor Albert, a mi també em fan risa, su reconec.

Vier, salut!

Doc i Cargol, m'han enxampat. En realitat sóc un gran patriota belga.

Questionaire ha dit...

És el Caixaforum de Madrit, això, oi? Hi vaig ser el dia que ho inauguraven i no vam poder entrar-hi, de la cua que hi havia. Ara, fot una patxoca de "no te meneis"...

Marc ha dit...

Felicitats pel premi!

Per cert, a primer cop d'ull he vist la bandera alamanya, però m'has fet sortir de dubtes quan he clicat sobre "fillsdeputa". Excel·lent link.