24 de febrer 2008

Set de venjança

Coneixedors com sou alguns de vosaltres de la meva soferta relació amb el gremi paletil, no us extranyarà que us ensenyi dos anuncis per riure'ns d'aquests ésssers despiatats i aprofitats, generalment poc complidors, ganduls i alcohòlics.


ANUNCI CLÀSSIC:


Poca imaginació, desídia, informació insuficient (què cony són els trefilados?)... un fidel reflexe de la realitat que et trobaràs si els contractes. Si haguessin posat "Chapuzas en general" l'efecte seria el mateix.


MODEL AMERICÀ:


Paleta igual de xoriço i manasses que la resta, no ens enganyem, però que va fer un curs de disseny gràfic per a aturats.

10 comentaris:

set sota zero ha dit...

Sí, però del CCC

Unknown ha dit...

M'agrada el concepte "Todo lo del hogar", que es com dir que si vols, també farà acabar-se les verdures als nens, amagarà el comanament a distància entre els coixins dels sofàs i acumularà plats a la pica a l'espera que algú altre els netegi.

Marc ha dit...

Xoriço segur: Cerrajero = Professional d'obrir portes.
I potser fins i tot és ràpid: El Rayo.

mrpage ha dit...

No sabria quin fer entrar a casa a fer unes feines...

cargol ha dit...

Perdoni la meva ignorància (mai he tingut paletes a casa, les coses me les arreglo jo), però "cambios de combinación" no hauria d'anar a l'apartat de "Cerrajeria"?

cargol ha dit...

I ara que ho veig...amb els "arreglos" n'hagués fet prou per resumir tota la seva feina.

sombretti ha dit...

A mi "cambios de combinación" tampoc em sona massa a griferia. I "todo lo del hogar" tampoc hauria d'anar a griferia, no?

Si els seus propis anuncis els fan tan mal fets, el que deuen fer a casa dels altres!!

oscar.euautosh ha dit...

paciència
tal i com està el seu sector, aviat podràs tenir la paella per el mànec. de fet ja la hauries de poder tenir, però com que et veuen que ets bona persona se'n deuen aprofitar.
no paguis mai pasta per endavant.
i no comento res sobre la publicitat, per què no cal.

cris prat ha dit...

de moment la paella pel mànec jo no veig pas que li tinguem. Al meu pis nou de trinca (encara no té ni un any) ja s'han rovellat tots els radiadors, ha caigut la pintura (humitats diuen) de dos panys de paret i de moment aquí ningú ha vingut a arreglar-ho. Si tenen tan poca feina ja que la construcció està de cap a caiguda, ja podrien començar a passar a fer uns "arreglillos" per ca meva digo yo.

sombretti ha dit...

Cris, jo et podria recomanar un paleta algerià que t'arregla les parets en només dos mesos...

La paella pel mànec, Òscar, em sembla que mai la tindrem. Com que treballen tan malament, sempre tindran feina. Són uns putes.