08 de gener 2008

No acostumo a escanejar paquets de kleenex


Si us fixeu a dalt a l'esquerra, veureu que els 10 mocadors de tamany 21x21 cm fan 0,4 metres quadrats de paper. Així pues, i tenint en compte que porto tot l'any 2008 mocant-me i que ja he gastat palumenus 10 paquets (sense comptar el paper de cuina i el paper de vater), això dóna que ja m'he desprès de la friolera de més de 4 metres quadrats de mocs, de tots colors, textures i dimensions.
Casi ná.

9 comentaris:

mrpage ha dit...
L'autor ha eliminat aquest comentari.
mrpage ha dit...

Compti quants mocs hi caben per metre quadrat i la friolera encara serà més interessant.

Vier ha dit...

10 paquets ja!? Però això és pitjor que fumar! Ara, que se l'ha de felicitar per omplir de mocs tota la superfície del paper. És vostè un ciutadà exemplar en l'optimització de recursos.

Sensacional l'enllaç a la Constitución :-D

cargol ha dit...

Com a expert en mocs (i més aquests dies) li he de recordar els que deixa anar quan es renta la cara i els que surten en algun setze excepcional quan no es té res a ma.

Flavia Company ha dit...

Ara ho entenc tot.

sombretti ha dit...

Sr. Albert, medir la superficie dels mocadors serveix justament per no haver-se de dedicar a un algu tan galdós com és comptar mocs.

Vier, els consellers reciclem tot el paper que podem :)

Cargol, els setzes que vostè diu són els lapos, pollos o sipis?

Company, entén tot, hu què?

cargol ha dit...

No, el setze és aquell gràcil moviment que s'executa tapant-se un forat del nas i traient l'aire per l'altra a una velocitat endimoniada, fet que provoca que s'arrosseguin tots els mocs cap a fora.Un cop fet, es repeteix la liturgia amb el forat oposat i...voilá...les fósses nassals netes com una patena!

Segur que ho ha vist moltes vegades en un camp de futbol.

Flavia Company ha dit...

Sombreretti, com vostè sap, la revelació arriba quan arriba, i jo n'he tingut una gràcies a la profunditat insondable del tema tractat.

sombretti ha dit...

Oh! Un setze!! quina manera més bonica de dir-ho!!

Company, en aquest blog les revelacions d'insondable profunditat són contínues.