25 de setembre 2007

Oju!




Mai està de més fer una ullada a la rentadora, no sigui que centrifuguem al gat o, pitjor encara, que ens surti de dins un cuerpo extraño.

14 comentaris:

set sota zero ha dit...

Jo em trobo la "pava" aquesta de Gran Hermano dins la rentadora i tanco la tapa i engego el programa llarg. Quina por!

oscar.euautosh ha dit...

la homofòbia, també és feixisme...
que si, que ho dieu de conya i que un bloc, no té per què ser políticament correcte, però dins del "cuerpo extraño" hi viu una persona humana. que si, que ha anat a concursar al gran hermano, que ja sabem quin tipus de persona és, però és molt fàcil fer llenya del arbre caigut.
petons i abraçades (amb lascivia òbviament)

Anònim ha dit...

Un cuerpo extraño= dos postisses i una llangonissa
Un cuerpo equivocado= cervell de dona en cos
d´home.

Una persona humana què fa a gran hermano? És a dir , de quin arbre parlem?

Vier ha dit...

Heh, ja em veig el pallasso de Micolor sortint de la rentadora. Quina por!

Anònim ha dit...

Jo m´imagino el meu gat centrifugat ...rotllo pantera rosa...jijijiji...Telita!!!

sombretti ha dit...

Òscar, si aquest blog fos homòfob, no t'acceptaria els petons i abraçades lascius... a banda d'això, el personatge aquest del Gran Hermano no és un arbre caigut, justament...
I els travelos seran molt humans, però precisament es caracteritzen pel seu cuerpo extraño, no?

Flavia Company ha dit...

Perdoneu la carrinclonada: tots els cossos són estranys, si no són els cossos que t'estimes.

mrpage ha dit...

Quina mania en buscar homofobia i feixisme en qualsevol comentari...

set sota zero ha dit...

A mi també em fa molta ràbia que qualsevol comentari en conya "políticament incorrecte" sigui titllat d'intolerant, masclista, homofòbic, etc. Que estem fent broma, cony! que no parlem en serio, una mica més de sentit de l'humor!

Anònim ha dit...

Hola!..m'agrada molt la teva web i fa un temps que la visito regolarment. Volia suggerir-te visitar la nova canalbaridana. Se que sona a spam, cuerpo extranyo i autobombo barroer pero ja veuras com no ;)
Recentment he llençat www.canalbaridana.net com un blog col·lectiu multi tema amb l'intenciò de créixer en nombre d'usuaris registrats i autors. Al marge de ser un típic blog multiautor he afegit una característica nova: Canalbaridana.net també vol ser un sistema de promoció de blogs. Els usuaris registrats poden afegir el seu blog a la llista per que puguin ser valorats i visitats per la resta de la comunitat i si el blog en qüestió rep una bona votació per part de la comunitat, el seu autor pot publicar posts i altre material a canalbaridana.net. Si no sembla clar visita la secció "baridans" de la web. T'animo a registrar el teu blog a la llista per promocionar-lo i fer que els usuaris el visitin i votin. Pot ser una bona forma de promocionar el teu espai i potser l'inici de una futura col.laboracio!
Gràcies! Molt bona feina!

Questionaire ha dit...

A la galeria de casa meva m'hi va aparèixer la rossa aquella que ve del futur per parlar-me de la Neutrex. És un cuerpo extraño?

sombretti ha dit...

Monstruil: En efecte, el teu comentari té MOLTA pinta d'spam :) gràcies, ja m'hi passaré.

Questionaire, no siguis feixista i no et fotis amb la rossa futurista del Neutrex!!

oscar.euautosh ha dit...

albert, el meu comentari, era, en si, una tocada de nassos al senyor dellasombra, el conec com si l'hagués parit i sé que si hi ha dos adjectius que no descriuen a en sombretti de cap de les maneres, son ni homofob, ni feixista. és collonut, però veure que el seu bloc també us el feu vostre... salut i rumba!!!

Anònim ha dit...

Aniré amb més compte la propera vegada... ja deia jo que el gat havia desaparegut...