29 d’agost 2007

Jolideis: game over

Us presento el meu subordinat. Viu a la meva taula del curro i quan plego vigila que ningú em toqui les coses. El bigoti, l'entreçej i els pèls de les cames i braços li vaig pintar per donar-li un aspecte més agressiu, però ni aixins. Amb tot, el que més valoro d'ell és que és un company alegre i bondadós que, hasta en els moments més durs, somriu. Aquest any serà el segon que treballarem junts.







Demà ens veiem, petit amic!!

24 d’agost 2007

Res més fàcil



Noti's la meva habilitat amb el paint.

20 d’agost 2007

Chicles Delgatín

Deixant de banda que aprimin o no (que va a ser que no), al tio que es va inventar el nom li haurien de fer un monument...

16 d’agost 2007

Imbècil

Aquesta nit (fa un ratu) m'he trobat "aixòs" a un concert de reggae a les Festes de Gràcia (noti's el rasta del darrere fent feina):


"Y éste aquí plantao, no me estará frotografiando?"



I, huelga decirlo, però ho dic: si heu vingut o penseu venir, benvinguts!! però no vingueu amb xancles (ni amb samarretes lletges ni collarets de color or).

13 d’agost 2007

Calma

Pot ser que en el moment d'escriure aixòs el caos s'estigui aduenyant de Barcelona, després d'haver passat per una tempesta d'estiu, fenòmen extraordinari on els hi hagi, i que com tot el món sap, ocasionen imprevisibles desperfectes a les infrastructures més bàsiques.


El carrer Aragó, qualsevol dia d'aquests.

Així que, mentre tinguem llum (o els mp3 carregats), millor prendre's-ho amb calma tot escoltant aquesta senyora que canta tan i tan bé aquesta cançó.

09 d’agost 2007

Cubo de pedos

Si metes los dedos... ¡Vaya pedos!


Nens (i pares): que sigui "no tóxico" no vol dir que sigui comestible.


Aixòs, a cuentu de que avui hem tingut alguns trons i un algu d'aigua.

Però l'operació sombrilla segueix. Vaya si segueix.